Szállítási és fizetési információk

Szállítási információk

1. Személyes átvétel

Személyes átvételre a Murok caféban van lehetőség a vételár átutalását követően vagy online bankkártyás fizetés esetén. Készpénzes és egyéb fizetésre itt helyben nincs lehetőség!!!

A Murok caféba hetente egyszer visszük el a csomagokat. Amennyiben a rendelést HÉTFŐ 12-ig leadtad és a vételárat is kifizetted, a csomag szerdától nyitvatartási időben átvehető, de kérjük minden esetben várd meg az erről szóló értesítőt.

Kérjük, átvételkor jelezd, hogy Yellow Brick Road naptárt szeretnél átvenni.

Murok café

1023 Budapest, Török utca 2.

H-Szo: 11:00 – 23:00

2. Futárszolgálat belföldre

Csomagjainkat belföldön a GLS szállítja házhoz a feladástól számított 3-5 munkanapon belül. Ennek díját a kosár oldalon találod.

3. Csomagküldés külföldre

Csomagjainkat a GLS illetve a Magyar Posta szállítja házhoz külföldön, ennek díjáról és a tudnivalókról emailben fogunk egyeztetni.

Fizetési információk

A webáruház kizárólag magánszemélyek részére értékesít!

1. Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés a Barion rendszeren keresztül történik, amelyhez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

2. Banki átutalás

A megrendelt termékeket kifizetheted átutalással is, ebben az esetben a visszaigazolásban megadott bankszámlára várjuk a vásárlás ellenértékét 8 napon belül.

3. Utánvétel

A webáruházban lehetőség van utánvétellel is fizetni. Ennek felára: 300 Ft.