Yellow Brick Road
Motivációs Naptár

Rólunk

Köszöntünk a Yellow Brick Road Motivációs Naptár oldalán!

Örülünk, hogy idetévedtél! Jó helyen jársz, ez itt a sárga köves út, amely elvezet a céljaidhoz!

A YBR Naptár egy intuitív grafikus (Deák Fruzsina) és egy filantróp tartalomkészítő (Török Lejla) barátságából született. Ez nemcsak egy naptár, hanem önismereti napló, tudatos tervező is egyben.
Minden évben beletesszük szívünk-lelkünk és minden számunkra hasznos és építő gondolatot, tapasztalatot, amit az élet elénk tár. Ez az alapja ennek a vállalkozásnak, amit csak megerősít az a sok értékes és hiteles személy és szakember, akikkel együtt dolgozunk a naptáron évről évre.
Hiszünk abban, hogy ha egyénileg jól vagyunk (magunkkal és másokkal is), akkor az hat a nagy egészre is és ezzel segíthetünk nagyobb hatókörben.
Reméljük, te is beleszeretsz a naptárunkba, amely 365 napnyi tudatosság, önismeret és cselekvés!
Mindenképp figyelgesd az oldalunkat, mert tervezünk több termékkel gazdagítani a YBR Márkát!
Fordulj hozzánk bátran, ha van kérdésed, kérésed, írj nekünk!

Szeretettel,
Fruzsi és Lejla

Yellow Brick Road Motivációs Naptár

Ez bizony nem egy mezei határidőnapló, a YBR naptár sokkal több ennél, a bizalmasod, a támaszod, a lelki, szellemi és testi edződ, az inspirációd, az emlékőrződ, önmagad őszinte tükre, és még ennél is több, attól függ, te mivé formálod.

Ez a napló a sárga köves út, amin haladva eljuthatsz a dédelgetett álmaidhoz. Segít átgondolni, megfogalmazni a céljaid, megtervezni a lépéseid, felmérni az erőforrásaid.

Gyűjtsd egy helyen az ötleteid, a feladataid, az eseményeid, a gondolataid!

Tartalom: naptár rész, névnapok, önismereti kérdések, heti- és havi önreflexív kérdéssor, heti szokáskövető, havi kihívások, menstruációs naptár, holdnaptár, mantrák, tippek, írások, kincsestérkép, jegyzet oldalak.

 

Kinek ajánljuk?

Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne a Tudatosság jegyében élni! Azoknak, akik szeretik leírni a terveiket, listázni a rájuk váró feladatokat és kiírni magukból az érzéseiket. Azoknak is, akik vágynak egy szervezettebb, kiegyensúlyozottabb életre, de eddig nem sikerült megteremteni, mert elúsztak a mindennapokban.,

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Kérdésed van? Keress meg minket!

Gyere, inspirálódj velünk Facebook csoportunkban!